Resetare parola

Despre Aventur -motive să alegi Aventur.ro

 

Ne interesăm constat pentru tine

Am vizitat și testat hoteluri, astfel încât să ştii ce servicii cumperi. Î-ţi spunem exact cum arată hotelul şi ce servicii reale oferă.

Nu exagerăm atunci când vindem, doar pentru a vă lua banii

Preferăm să spunem adevărul, chiar dacă asta vă poate face să dați înapoi. Ne ghidăm după vorba "Mai bine un client prevenit, decât unul nemulțumit."

Te ajutăm cu informaţii

Mergem "pe teren" în fiecare an aşa că ştim să te sfătuim pe unde să mergi până în Turcia, cum e drumul prin Bulgaria, cât sunt taxele de drum şi unde se aplică, cât e feribotul şi de unde să-l ei, cât sunt taxele de pod şi multe altele.

Suntem serioşi

Ştii cât plăteşti de la început. Preţul afişat e cel pe care-l plăteşti. Nemţeşte!

Fără ţepe

Toţi partenerii noştri pot confirma că ne facem plăţile la timp. Astfel poţi sta liniştit în privinţa vacanţei tale.

Scurt istoric

Înfiinţată înanul 2007, pe baza experienţei acumulate în domeniu încă din 2002, agenţia de turism AVENTUR, a obţinut licenţa de turoperator nr. 4509, ce atestă legalitatea şi capacitatea noastră de a organiza şi vinde pachete de servicii turistice complexe.

În primul an de activitate ne-am axat pe promovarea turismului de grup, în acest scop organizând la cererea clienţilor nostri, diverse circuite turistice in Austria, Germania, Elveţia, Benelux, Franţa, Italia, Turcia şi Bulgaria, circuite organizate de atunci cu suces în fiecare an.

A urmat deschiderea către turismul individual - pentru turiştii care se deplasează cu propriile mijloace de transport pe litoralul Turcesc.

Apoi ne-am diversificat oferta astfel încât astăzi, putem oferi la cerere, cazări la peste 95 000 hoteluri din 190 ţări prin partenerii noştri. De asemenea putem oferi bilete de avion pe aproape orice destinaţie (inclusiv companii low cost) şi în anumite situaţii servicii de transfer aeroport - hotel - aeroport.

Pasul următor a fost oferirea de pachete cu avionul pentru Turcia, prin partenerii noştri.

În ianuarie 2016, am lansat noul Aventur.ro - un site modern cu motor de căutare, disponibilităţi, tarife şi oferte speciale în timp real. 

Alte argumente

Agenţiile mai vechi sau mai mari vin cu argumentul timpului petrecut în turism, pentru a vă convinge de bonitatea lor, dar noi considerăm că doar acest detaliu nu este suficient pentru a vă atrage. Dacă exişti pe piaţă de mai multă vreme, nu înseamnă automat că an de an, clienţii vechi vor reveni la agenţie numai pentru că firma a rezistat în timp. Aplicarea acestui argument ar însemna dispariţia competitivităţii - un factor important în păstrarea echilibrului între agenţii şi clienţii lor.

În opinia noastră, agentul - omul din spatele telefonului, e-mailului sau de dincolo de birou, este factorul cu greutate. Ca o dovadă a acestui crez, stă marturie primul nostru an de activitate în care ca şi agenţi de turism, am fost urmaţi de vechii noştri clienţi. Împreună cu aceştia am organizat aproape toate circuitele din Europa afişate pe pagina noastra.

Principalele atuuri care ne definesc sunt următoarele:

  • tarife avantajoase pentru clienţii noştri;
  • promptitudine în a răspunde cererilor dumneavoastră;
  • informarea corectă pentru o imagine clară a serviciilor de care sunteţi interesaţi;
  • seriozitate şi transparenţă faţă de toţi clienţii şi partenerii noştri.

Mulţumim pe această cale clienţilor noştri pentru aprecierile sau criticile aduse!
Cu fiecare răspuns ne ajutaţi să creştem şi să ne îmbunătaţim constant serviciile oferite.

Cu stima,
Echipa Aventur